RSS

Saturday, February 27, 2010

Mantera Minyak Pengasih

Mantera Pemanis

Cara-Caranya
- Baca surah Al-fatihah dahulu
- Baca Mantera tersebut dan tiupkan pada minyak wangi
- InsyaAllah dengan kuasa-Nya..Minyak tersebut menjadi

Bismi'llahi'l-Rahmani'I-Rahim...
Minyak aku minyak nyiur
pakai mari pagi hari
cahaya aku bintang timur
sanding anak bidadari,
cahaya Allah, cahaya Muhammad
cahaya baginda Rasulullah
berkat doa La ilaha illa'llah, Muhammadar Rasulullah...

ILMU LANGKAH HARIMAU


Ilmu langkah harimau tidak diragukan lagi, pada saat terdesak dengan hanya berlindung dibelakang sehelai daun lalang (daun ilalang) semua musuh tidak akan dapat melihat ujud sipemilki ilmu. Dahulu masa peperangan ilmu ini banyak dimanfaatkan untuk bersembunyi dari kejaran para penjajah.

Selain untuk perlindungan dari mata musuh, ilmu ini dapat juga sebagai pembuat takut orang yang melihat dan mendengar suaranya. memakai ilmu ini tidak boleh dibawa berdagang atau berniaga karena pembeli tidak akan mendekat juga perniagaan tidak akan dilihat orang.
Bismillahhirrohmanirrohim
Pasukelek pasujonjong
Bakalekak aku siharimau lalu
Lalu satu kelek tunggoromu
Langkahku lalu
Tagaku lalu
Seperti harimau didepanku
Hai simasarosaku
La ilaha ilallahDibaca ketika terdesak saja
Kalau akan bepergian takut diganggu penjahat dibaca didepan pintu rumah 3x kemudian injak tanah 3x memakai tumit kanan sambil menahan nafas.


Barang siapa yang terkena aji ini akan merasa ketakutan bahkan mendengar nama orang yang memakai ilmu ini saja sudah gemetaran tiada berdaya.Ilmu ini dsebut juga gendam, makanya apabila membaca ilmu ini tidak boleh ada yang hamil muda atau ayam yang sedang bertelur, karena dapat berakibat jelek seperti keguguran atau tidak menetas pada telur.

HOT: Rahsia Alam Jin

Salam kepada semua yang sudi melawat Blog ini. Untuk post yang terbaru ini saya dapat melalui laman web yang menerangkan kita semua tentang Alam Jin yang kita tidak ketahui selama ini..Jom Baca jap..Tahukah anda selain manusia, alam ini juga dihuni oleh makhluk ghaib yang bernama JIN. Alam kedua-dua makhluk ini letaknya sangat berdekatan bahkan boleh dikatakan letaknya saling bertindih (cuma dimensinya sahaja yang berbeza). Dan antaranya ikut hidup berkeliaran dengan manusia di rumah-rumahnya (ada yang menyerupai kucing dan lain-lain haiwan peliharaan). 
       Sesuatu tempat itu mungkin tempat kediaman JIN ataupun mungkin perkampungannya. Sebab itu bila berada di tempat yang kita belum kenal keadaannya janganlah bertindak sebarangan, takut nanti perlakuan kita itu mengganggu ketenteraman JIN dan menjadikan ia marah (walaupun dengan tidak sengaja).
Kebanyakan manusia walaupun percaya adanya makhluk ini disekelilingnya tetapi kerana tidak nampak, maka mereka mudah terkena tipuan dan godaannya. Dengan ini patutlah kita sedari bahawa syaitan itu selalu mengintip-ngintipkan manusia bagi membencanakan anak-anak Adam.
Menurut kejadiannya, JIN ini merupakan makhluk yang perkasa dan boleh menunduk atau mengalahkan manusia.

       Namun mereka tidak mempunyai ruang untuk menyambar manusia kerana Allah s.w.t. menjadikan bagi manusia (yang sentiasa mengingati Allah) malaikat-malaikat penjaga yang lebih gagah daripada JIN. Dan dengan ini manusia dapat mengalahkan JIN dengan mudah. Kiranya tiadalah pemeliharaan Allah kepada manusia, nescaya binasa dan musnah mereka semuanya.

Sesungguhnya tubuh JIN dan manusia itu terbina daripada bahan-bahan yang boleh musnah, maka terjadinya kematian dan kemusnahan itu sama-sama dialami oleh dua makhluk ini.


Adakah JIN Itu Beranak Pinak Seperti Manusia?
Manusia memerlukan masa mengandung selama sembilan bulan untuk melahirkan zuriat dan anak manusia juga memerlukan masa yang lama untuk
matang dan menjadi baligh.
Berbeza dengan JIN dimana, apabila di sentuh alat kelamin lelaki dengan alat kelamin perempuan, maka JIN perempuan akan terus mengandung dan beranak dan anak JIN yang baru lahir itu terus mukallaf. Begitulah keadaannya
sehingga ke hari kiamat.
Iblis pula apabila menyentuh paha kanan dengan paha kiri akan mengeluarkan 33 biji telor. Dalam setiap biji telor itu ada 33 pasang benihnya. Tiap-tiap pasang benih itu apabila menyentuh paha kanan dengan paha kiri akan keluar seperti yang terdahulu. Begitulah proses pembiakan JIN dan Iblis sehinggalah ke hari kiamat.
Bunian atau lebih masyhur di kalangan orang-orang Melayu dengan panggilan orang Ghaib pula ialah hasil campuran lelaki atau perempuan JIN dengan lelaki atau perempuan dari kalangan manusia. Anak yang terhasil daripada percampuran itu dikenali dengan nama Bunian. Perangai dan tingkah laku serta rupa bentuknya orang Bunian ini dalam beberapa perkara mengikut manusia dan dalam beberapa perkara pula mengikut JIN.

Jika asal usul datuk manusia ialah Nabi Adam, maka asal usul datuk JIN pula ialah
" Jaan " yang asalnya adalah beriman kepada Allah dan melahirkan keturunan yang beriman. Selepas itu terdapat pula dari keturunan Jaan yang kufur dan melahirkan pula keturunan yang kufur. Anak cucu Jaan yang asal beriman itu ada yang kekal dalam iman dan ada pula yang kufur dan ada pula yang
kembali beriman kepada Allah.
Adakah Makhluk Setengah Manusia Dan Setengah Buaya Yang
Dipanggil "ALLISAPIEN" Ini Adalah Makhluk Aneh Yang
Dipercayai Berasal Dari Manusia Pada Zaman Dahulu
Tetapi Telah Mengalami Perubahan Evolusi Yang
Tersilap Seperti Yang Di Dakwa Oleh Seorang
Ahli Paleontologist Iaitu Dr. Paul Ledbrader


Petikan Dari Buku "Jelajahi Alam Jin"
 ‘Syaitan Syiqq’ yang menyerupai separuh manusia dan haiwan.
Sebenarnya Allah sudah menentukannya dalam rupa
bentuk sedemikian, bukan disebabkan perubahan
evolusi seperti yang didakwa oleh Dr. Paul LedbraderWednesday, February 24, 2010

KASYAF DAN ILHAM SUFI

Setiap makhluk yang diciptakan Tuhan dilengkapkan-Nya dengan fitrah. Fitrah menerbitkan bakat dan keupayaan semulajadi yang membolehkan setiap kejadian itu berfungsi menurut kejadiannya. Fitrah matahari mengheret matahari untuk bergerak pada satu landasan sambil mengeluarkan cahaya yang mengandungi tenaga yang diperlukan oleh kejadian di bumi. Haiwan, tumbuh-tumbuhan, galian dan lain-lain semuanya mempunyai fitrah masing-masing dan setiap satunya bergerak menurut peraturan fitrahnya. Di antara semua kejadian, manusia dikurniakan fitrah yang paling sempurna kerana manusia berkewajipan memerintah dan mentadbir sekalian makhluk. Malaikat sendiri tunduk kepada manusia. Malaikat yang menguruskan bidang penglihatan tidak menghalang manusia menggunakan penglihatan matanya sekalipun yang dilihat olehnya itu diharamkan oleh Allah s.w.t. Malaikat yang menjaga nyawa tidak mencabut nyawa itu sekalipun manusia melakukan kejahatan dan kedurhakaan kepada Allah s.w.t.


         Fitrah manusia merupakan sebaik-baik persediaan dalam melaksanakan tugas-tugas kehambaan kepada Allah s.w.t. Melakukan ketaatan kepada Allah s.w.t dan menguruskan kehidupan di bumi merupakan kewajipan manusia. Dalam melaksanakan hal yang demikian itu fitrah manusia dikurniakan sesuatu yang sangat luar biasa iaitu keupayaan untuk membuat pilihan. Hanya manusia dan jin yang memiliki keupayaan memilih. Makhluk lain tidak diberikan bakat tersebut. Dalam membuat pilihan fitrah manusia boleh menggunakan bakat-bakatnya iaitu fikiran, ilham dan kasyaf.


         Melalui bakat berfikir manusia boleh membuat pilihan dalam menguruskan kehidupan lahiriah mereka. Kekuatan fikiran yang ada dengan manusia mengangkat manusia kepada darjat yang tinggi. Mereka mampu menguasai daratan, lautan dan udara. Mereka mampu mengambil manfaat daripada anasir alam yang ada di sekeliling mereka. Sempadan bagi kekuatan fikiran adalah jangkauan pancaindera dan logik. Apa yang tidak mampu dijangkau oleh pancaindera akan menimbulkan kesulitan kepada fikiran dan apa yang tidak termasuk dalam bidang logik akan mengelirukan fikiran.
         
            Bidang yang tidak dapat diterokai oleh fikiran mampu diterokai oleh ilham. Fikiran sangat mahir dalam menyusun sesuatu yang bersangkutan dengan kebendaan. Kebendaan yang menjadi bidang fikiran ini bertindak sebagai hijab kepada bidang ilham. Pengaruh dan tarikan kebendaan menjadi tembok yang menghalang manusia daripada memperolehi ilham.
 Pengaruh dan tarikan kebendaan tertuju kepada hati. Jika hati dapat keluar daripada kekuasaan dan ikatan kebendaan hati akan mampu mengeluarkan sinar cahayanya untuk memperluaskan bidang yang dapat diterokai oleh akal fikiran melalui cetusan ilham. Akal fikiran yang dibantu oleh ilham dapat keluar dari bidang logik dan sempadan kebendaan. Manusia dapat menerima kewujudan kuasa ghaib yang menguasai anasir alam yang nyata.
            
          Terdapat dua golongan manusia yang menguasai bidang ilham. Mereka adalah ahli falsafah dan ahli sufi. Ahli falsafah yang menggunakan kekuatan diri sendiri hanya mampu mengambil ilham pada bahagian permukaan sementara ahli sufi berkeupayaan untuk menyelam ke dasar lautan ilham. Walaupun berbeza darjat ilham tetapi oleh kerana ia masih di dalam satu daerah, maka terdapat tolak-ansur di antara sufi yang di dalam daerah ilham dan ahli falsafah yang juga di dalam daerah ilham. Sufi yang begini beranggapan ahli falsafah adalah juga ahli sufi. Begitu juga anggapan ahli falsafah terhadap ahli sufi. Fahaman ahli falsafah dan fahaman ahli sufi tahap ilham banyak persamaan. Sufi pada tahap ini boleh bekerjasama dengan ahli falsafah dalam mengwujudkan kepercayaan atau agama sejagat. Agama sejagat ini mengambil nilai-nilai murni kemanusiaan sebagai peraturan hidup dan keikhlasan sebagai kehambaan kepada Tuhan. 


              Setiap individu diperlukan mempratikkan nilai-nilai murni kemanusiaan dan bebas melakukan keikhlasan menurut kemampuan dan bakat yang ada dengannya dalam menyatakan khidmatnya kepada Tuhan. Golongan ini sangat mengasihi manusia dan sangat bertolak ansur dengan sesama manusia. Mereka menganggap semua agama adalah baik dan benar. Mereka berfahaman semua agama menyembah Tuhan yang sama walaupun caranya berbeza. Mereka tidak mengutuk perbuatan memyembah Tuhan dengan menggunakan perantaraan seperti patung-patung. Kebanyakan agama dalam dunia hari ini telah diolah semula oleh golongan sufi-falsafah. Maksud sufi di sini termasuklah ahli agama yang selain Islam yang mengamalkan bidang kerohanian dan melatih diri dalam bidang tersebut. Dari kalangan merekalah muncul orang-orang yang membina tempat patung-patung dalam tempat-tempat ibadat agama Nasrani dan Yahudi. Orang yang beragama menyembah berhala tidak berasa janggal apabila mereka memasuki rumah ibadat orang Nasrani dan Yahudi. Pengaruh yang demikian juga menjalar ke dalam masyarakat Islam. Orang-orang Islam yang berjiwa falsafah gemar membina sesuatu yang menonjol dan tersergam di dalam masjid-masjid. Jika penyembah berhala melihat kaum Muslimin sedang sujud mungkin mereka menyangka kaum Muslimin sujud kepada benda yang menonjol dan tersergam itu.

Friday, February 19, 2010

PEMBUKAAN MATA KE-3

Caranya:
Bacalah ilmu dibawah sebanyak 500x kemudian hembuskan ke tapak tangan dan sapukan kepelupuk mata, maka seketika akan mengalami keanehan karena tiba tiba dapat melihat ujud mahluk di alam ghaib. Untuk menguasai ilmu iniperlu ketabahan dan ketekunan. apabila belum berhasil sekali maka lakukanlah dilain waktu.

“Sir rasa cahyaning rasa
Mut maya tejaning maya"

Untuk menutupnya
Baca sambil meraup (menyapu) wajah “Niat ingsun nutup roso saking kersaning Allah” ulangi 3 kali


ilmu dari Ki Bayu Sejati

Tuesday, February 16, 2010

KELEBIHAN AMALAN AYAT KURSI (ILMU GHAIB)

Twassul

- Ila hadrotin nabiyyil musthofa rosulillahi SAW, Al Fatihah 1x.

- Tsumma ila hadroti ashabihi minal ambiya’i wal mursalin wa a khussu khossotan, ila hadrotin nabiyalloh ilal Abbasil Hidir Baliya bin Malkan As, waila hadroti syeikh Muhyiddin Abdul Qodir Al Jaelani Qoddasallohu sirrohuma wa ‘a’ada alaiya mimbarokatihima wakaromatihima wa ulumihima wamiddana bimada dadihima syaiun lillahi lahuma walahum Al Fatihah 3x.
- Tsumma ila hadroti syeikh Syarif Hidayatulloh, wambah Kuwu Cakra Buana, wakhodamus syarifah min ahli masjid agung Kesepuan Cirebon, Qoddasallohu sirrohuma wa ‘a’ada ‘alaiya mimbarokatihima wakaromatihima wa ulumihima wamiddana bimada dadihima syaiun lillahi lahum Al Fatihah 1x.
- Tsumma ila hadroti Abil Qosim Al Bagdadi, waila hadroti Abul Hasan Assyadili, wa Abul Abbas Al Jahri Baliya Bin malkan, waila hadroti syeikh Abdul Qodir Al Jaelani waila hadroti syeikh Syarif Hidayatulloh wambah Kuwu Cakara Buana, wa kyai Bukhori, syaiun lillahi lahum Al Fatihah 7x.


Baca ayat kursy sampai akhir


Allohumma inni as’aluka bihakikal adzim,
Wabihakki nuri wajhikal karim,
Wabihakki hadzihil ayatis syarifah,
Wabihaibati hadzihil ayatis syarifah,
Wabi Manzilati hadzihil ayatis syarifah,
Wabifadli hadzihil ayatis syarifah
(antul himani ilman ladunian nafi’an waddunya wal akhiroh),

Inaka ala kulli syai’in qodir, wabil ijabati jadir. Wasolloha wasalam ala khoiri khol kihi muhammadin wa’ala alihi wasoh bihi wasallam walahamdulillahi robil ‘alamin.
 
 
Cara Ritual


Dalam suatu amaliyah ilmu ayatul Kursyi terbagi menjadi 5, yaitu ; 7 hari, 17 hari, 21 hari, 31 hari, dan 41 hari. Semua itu tergantng dari seorang ritualis itu sendiri, untuk sebuah keikhlasan dalam memilih arti tirakat diatas. Dan sebagai suatu kunci pula, siapkan Buhur Ambar.
Karena buhur tersebut, aroma wanginya sangat dikusai oleh Naibiyulloh Muhammad SAW, hingga turun temurun buhur tersebut selalu dipakai para khosois ahli batin sebagai salah satu syarat dan sunnatur rosul.

Diantara 10 Keistimewaan Ilmu Ayatul Kursy

Dalam suatu tujuan hidup sebuah tirakat atau mudawamkan ilmu diatas sangatlah penting. Karena diantara 10
macam keistimewaan tentunya sangat manfaat baik didalamnya disertai puasa maupun tidak adanya.

1. Sarana magis pengasihan diri
Sebagai seorang spiritualis yang menginginkan suatu asihan raja maupun ratu pelet jagat buana. Baiknya lakukan dengan pasa BILA RUHIN (tanpa makan yang bernyawa) selama 7 hari atau 17 hari lamanya. Untuk menjadi paten suatu asihan. Baiknya ikuti cara sebagai berikut :
Sebelum melaksanakan ritual diatas, baiknya sholat hajat terlebih dahulu dua rakaat. Dan sesudahnya bakar buhur ambar sebagai suatu syarat sunnatur rosul.
Baca tawasul terlebih dahulu. Baru kemudian baca ayatul Kursy sebanyak 41x diteruskan dengan doanya sebanyak 21x
Setelah selesai ritual diatas, bakarlah buhur ambar kembali, dan asapkan kedua telapak tangan diatasnya + 1 menit. Lalu usapkan kedua telapak tangan tersebut kewajah. Sebagai suatu sarana magis pembuka aura ketampanan maupun kecantikan tentunya.
Paling baik waktu ritual pada jam 23.00.

2. Sebagai suatu ilmu pelet jarak jauh
Dalam suatu tembakan magis dengan kiat ini, panah asmara bisa dibuktikan secara langsung hasilnya. Dengan suatu ketentuan sebagai berikut. Carilah daun nangkah tunggal, dengan arti kata, daun ini hanya satu helai dalam satu tangkai. Yang banyak didapat pada tangkai buah nangka yang sudah tua atau akan matang.
Dan biasanya warna daun tersebut sudah agak menguning. Carilah sebanyak mungkin hingga sebuah ritual maha dahsyat. Siap dilaksanakan :
Tulis nama lengkap orang yang akan kita tuju, berikut nama orang tuanya diatas daun nangka tersebut.
Bakarlah buhur ambar. Dan asapilah daun nangka tersebut sambil dibolak-balik + 1 menit.
Bacalah tawassul terlebih daulu, kemudian diteruskan dengan membaca ayatul Kursy sebanyak 121x, lalu ditutup dengan doa sebanyak 41x hanya saja dalam pembacaan doa. Setiap pada kalimah (…) isi didalamnya dibuang dan diganti dengan kalimah (ANTASY FIA HUB… sebut nama yang dituju) baru dilanjutkan dengan kalimah diluar kurung.


Untuk pembuktian masuk belumnya sebuah perjalanan pelet. Celupkan daun nangka yang sudah diritualkan, pada minyak tanah, solar, bensin, atau benda cair lainya. Dan bakarlah daun tersebut, apabila terbakar habis. Maka ilmu pelet itu belumlah mengenai sasaran. Tapi, bila hanya terbakar separuh daun, itu pertanda ilmu pelet telah mengenainya.

3. Untuk media penyembuhan
Dalam penyembuhan suatu penyakit, baik medis maupun non medis adanya. Ambillah satu botol air mineral dengan tata cara sebagai berikut :
- Bakar buhur ambar
- Peganglah botol air mineral dengan kedua tangan Anda.
- Bacalah sanad atau tawassul terlebih dahulu. Lalu mohonkan suatu kesembuhan pada sang Kholiq secara tulus dan ikhlas.
- Bacalah ayatul Kursy berulang-ulang, sambil pikiran kita terfokus pada air mineral tersebut sampai adanya suatu perubahan. Dengan kata lain, kita akan merasaka suatu hawa dingin pada air mineral yang kita pegang. Seolah air tersebut diberi es batu didalamnya. Bila sudah begitu adanya, baru kita teruskan dengan doa sebanyak 3x. Hanya saja dalam (….) kalimatnya diganti dengan lapadz (ANTASY FIYA MARODO…. Minta kesembuhan untuk…..).

4. Memperlancar rizqi
Sebagai suatu pengangkatan derajat duniawiyah. Wabil Khusus, dalam materi kerezekian tentunya. Coba ikuti kiat sebagai berikut :
Setip sholat fardhu mudawamkanlah ilmu ayatul Kursy dengan suatu ketentuan.
Tawassul (seikhlasnya) ayatul Kursy 11x dan doanya 7x, lakukan cara tersebut setiap hari. Insya Allah, suatu kerejekian maha dahsyat akan mengiringi hidup anda.

5. Zimat pagar ghoib

Menjaga suatu kewaspadaan itu wajib hukumnya. Apabila kian merebaknya suatu ilmu yang disebut istilah; teluh, santet, maupun tenung. Untuk menghindari hal yang tak diinginkan, pagarlah rumah Anda dengan sarana magis ayatul Kursy. Dengan cara sebagai berikut :
Tulislah dalam sehelai kertas, dari tawassul ayatul Kursy hingga sampai kedoanya dengan sebuah tinta ja’faron super, dan tempelkan diatas pintu rumah. Niscaya akan aman dari marabahaya bersifat hitam.

6. Azimat kerezekian
Sebagai penarik rizki 4 penjuru mata angina. Lakukan cara no 5 diatas. Dan masukkan azimat tersebut pada laci uang dagangan kita. Insya Alloh, suatu keberuntungan menyertai rizki Anda.


7. Sarana kecerdasan akal
Suatu akal pandai, patut kita jaga sebagai suatu sarana pemahaman, hanya saja, bila putera-puteri kita tak demikian adanya. Bagaimana mencari suatu solusinya, dengan kiat ayatul Kursy, semoga suatu kecerdasan akal akan diperolehnya.
Ambil kemenyan Arab putih sebesar kuku anak-anak, masukkan kemenyan tersebut pada air susu panas.
Bakar buhur ambar, lalu bacalah tawassul sebagai suatu kunci, kemudian diteruskan dengan membaca ayatul Kursy 3x, serta doanya 3x. Saat sampai di (…..) diganti dengan kalimat (ANTASYFIA MARODHO…..memohon) lalu ditiupkan pada air susu tersebut dan sesudahnya bisa diminumkan pada putera-puteri anda.


8. Sarana penarik mimpi
Bagi muda-mudi yang sedang dilanda asmara, tentunya amatlah ingin sang pujaan hati memimpikan kita. Semua itu bisa terlaksana dengan suatu kiat sebagai berikut :
- Ambil satu daun sirih, langsung metik dari pohonnya. Tulis nama yang akan kita tuju berikut nama kita sendiri, diatas daun sirih tersebut.
- Bakar buhur ambar dan asapi daun sirih magis tersebut.
- Baca tawassul, lalu ayatul Kursy sebanyak 17x ditutup dengan doa sebanyak 7x. Dalam (….) isilah dengan kalimat Salamun qaulan min robbir rohim 7x, jangan bernafas. Setelah selesainya doa, taruh daun sirih magis kebawah bantal untuk kita tiduri. Niscaya dalam hitungan jam, sang pujaan hati akan memimpikan kita.


9. Selamat dari suatu masalah
Dalam suatu kehidupan manusia, pastilah pernah mempunyai akan suatu masalah, baik kecil maupun besar adanya. Namun, yang jadi kendala apabila dalam suatu masalah, pihak ketiga ikut campur didalamnya. Sungguhlah rumit jalan keluarnya dengan kata lain.


Seperti halnya kita mempunyai hutang banyak dan selalu dikejar beberapa penagih misalnya. Bagaimana kita akan menghadapinya terus menerus, disinilah ilmu ayatul Kursy akan mengupasnya.
- Ambil garam kasar yang masih murni, masukkan dalam segelas air putih. Tulis nama-nama orang yang bermasalah dengan kita. Sesudahnya masukkan nama-nama tersebut dalam air garam.
- Bakar buhur ambar dan asapilah air garam diatasnya + 5 menit.
- Baca tawassul seikhlasnya, lalu diteruskan dengan membaca ayatul Kursy sebanyak 21x, kemudian doa 11x dalam (…..) doa. Ganti kalimatnya dengan lafadz (Allohumma salamatan linnasi min goiri ta’abin wala masyakotin), sesudah baca doa ini, diteruskan dengan kalimat sesudahnya.
- Buang air garam tersebut didepan pintu rumah kita. Niscaya orang yang punya masalah akan enggan atau malas menangihnya.

10. Sebagai sarana pengisian benda bertuah
Untuk spirituallis ilmu ayatul Kursy yang menginginkan suatu pengisian kedigjayaan ataupun lainnya, baiknya diikuti cara sebagai berikut :


- Puasa bila ruhin (tanpa makan yang bernyawa) selama 17 hari.
- Setiap jam 23.00, sholat hajat 2 rakaat, sesudahnya bakar buhur ambar sebagai sarana dan sunnaturrosul.

- Baca tawassul seikhlasnya. Lalu ayatul Kursy sebanyak 121x, dan doanya sebanyak 41x, lakukan cara seperti diatas selama 17 malam berturut-turut.
- Sebagai sarana pengisihan, ambil batu akik, kulit kijang, macan, gaman, dan lainnya yang ingin kita is
- Bakar buhur ambar dan asapi benda yang akan kita isi diatasnya + 5 menit, lalu masukkan benda tersebut pada segelas air putih.
- Baca ritual seperti diatas dengan hitungan ayatul Kursy sebanyak 21x dan doanya 11x, bila sampai di (….) hilangkan kalimat di dalamnya, diganti dengan sebuah tujuan pengisihan.


Untuk membuktikan masuk belumnya sebuah isian, lakukan cara sebagai berikut :
- Ambil benda yang sudah diisi. Lalu carilah kamar kosong dan tutup pintu kamar tersebut.
- Sebagai suatu penerangan, nyalakan sebatang lilin dan taruh diatas lantai.
- Mulailah duduk bersila + 1 meter dari nyala lilin.
- Fokuskan mata kita ke api lilin + 30 menit dalam focus ini, jangan sampai mata kita terpejam. Bila waktu sudah dianggap cukup, ambil benda yang barusan diisi, tataplah benda tersebut seperti halnya menatap api lilin. Bila benda tersebut berkunang-kunang dan mempunyai warna baik hijau, kuning, putih, hitam maupun merah, semua itu sudah menandakan isian kita masuk kedalamnya, yang disebut dengan isian PAMOR MAGIS.


Semoga dengan kiat ini, membawa anda ke supranatural yang handal.


DARI USTZ IDRIS N

Sunday, February 14, 2010

RIADHOH/KHALWAH AYAT KURSI

Syarat-syaratnya:-


1. Bersih kan hati daripada segala keburukan dan berserah bulat-bulat ke hadrat Allah S.W.T.
2. Bersih pakaian dan tempat/bilik daripada segala kekotoran
3. Dimulai pada Hari Selasa  lepas solat Subuh ( Amalan dalam 4 hari 4 malam )
4. Banyakkan bakar bau-bauan /setanggi
5. Setiap lepas Solat, baca Doa Ayat Kursi seperti di bawah sebanyak 72 x

Petanda Semasa Beramal:-


1. Malam yang pertama, Kedengaran seperti bunyi suara Himar pada sudut tempat Khalwah
2. Malam kedua pada pertengahan malam, akan kedengaran bunyi suara Kuda ditempat Khalwah
3. Malam yang ketiga, muncul 3 ekor kucing warna merah, putih dan hitam melalui pintu dan hilang. Jangan lah takut dan gerun kerana Do'a ayat Kursi menjadi penghadang daripadanya.
4. Malam yang ke Empat,  akan ada gangguan yang kurang menyenangkan, janganlah takut. Tidak lama akan terbuka dinding tempat berKhalwah itu dan masuk Khodam daripada Nur memberi salam dengan katanya " ASSALAMU'ALAIKUM YA WALI YULLOH" dan hendaklah dijawab " WA'ALAIKUMUSSALAM W.B.T" lalu berkata Khodam itu " APAKAH KEHENDAK ENGKAU DARIPADA KAMI WAHAI WALI ALLAH"  hendaklah dijawab " AKU TIDAK BERKEHENDAK KEPADA ENGKAU APA-APA MELAINKAN SATU KHODAM YANG BOLEH BERKHIDMAT KEPADAKU SEUMUR HIDUPKU" lalu Khodam memberikan CINCIN, tertulis ALLAHU AKBAR, katanya "INILAH PERJANJIANKU DENGAN ENGKAU" . "KALAU BERHAJAT KEPADAKU UNTUK DATANG KEPADA ENGKAU, PAKAILAH DIJARI TANGAN KANAN DAN BACA DOA AYAT KURSI 3 X" DAN SERULAH NAMAKU, MALIK KANDIYAS."

Inilah Doa Ayat Kursi


ALHAMDULILLAHI ROBBIL A’LAMIN WAS SHOLATU WAS SALAMU A’LA SAYYIDINA MUHAMMADIN WA A’LA ALIHI WA SHOHBIHI WA SALLIM ALLOHUMMA INNI AS ALUKA WA ATAWASSALU ILAIKA ( YA ALLOHU 3X ) ( YA ROHMANU 3X ) (YA ROHIMU 3X ) ( YA ROBBAHU 3X ) ( YA SAYYIDAH 3X ) ( YA HU 3X ) YAGIYASI INDA SIDDATI YA ANISI INDA WAHDATI YA MUJIBI INDA DA’WATI ( YA ALLOHU 3X )
( ALLOHU LA ILAHA ILLA HUWAL HAYYUL QOYYUM ) YA HAYYU YA QOYYUMU YA MAN TAQUMUS SAMAWATI WAL ARDO BI AMRIHI YA JAMIAL MAHLUQOTI TAHTA LUTFIHI WA QOHRIHI AS ALIKA AN TASHORO LI RUHANIYATA HADZIHIL AYATAS SYARIFATA TU’INUNI A’LA QODOI HAWAIJI YA MAN


( LA TA’HUDZUHU SINATUN WA LA NAUM ) IHDINA ILAL HAQQI WA ILA TORIQIM MUSTAQIM HATTA ASTARIHA MINAL LAUMI LA ILAHA ILLA ANTA SUBHANAKA INNI KUNTU MINADZ DZOLIMIN YA MAN


( LAHU MA FIS SAMAWATI WAL ARDI MAN DZAL LADZI YASYFA’U INDAHU ILLA BI IDZNIH) ALLOHUMMA ISYFA’ LI WA ARSYIDNI FIMA URIDU MIN QODOI HAWAIJI WA ISBATI QOULI WA FI’LI WA A’MALI WA BARRIK LI FI AHLI YA MAN


( YA’LAMU MA BAINA AYDIHIM WAMA HOLFIHIM WALA YUHITUNA BISYAYIN MIN ILMIHI ) YA MAN YA’LAMU DOMIRO IBADIHI SIRRON WA JAHRON AS ALIKA ALLOHUMMA AN TASHORO LI KHUDDAMU HADZIHIL AYATIL A’DZIMATI WAD DA’WATIL MUNIFATI YAKUNUNA LI AUNAN A’LA QODOI HAWAIJI ( HAYLAN 2X ) ( JAULAN 2X ) ( MALAKAN 2X ) YA MAN LA YATASORROFU FI MULKIHI


( ILLA BI MASYA WASI’A KURSIYYUHUS SAMAWATI WAL ARDI ) SAHHIR LI ABDAKA KANDIYAS HATTA YUKALLIMANI FFI HALI YAQDOTI WA YUI’NANI FI JAMI’I HAWAIJI YA MAN


( WALA YAUDUHU HIFDZUHUMA WA HUWAL A’LIYYUL A’DHIM) YAHAMIDU YAMAJIDU YA BA’ISU YA SAHIDU YA HAQQU YA WAKILU YA QOWIYYU YA MATINU KUN LI AUNAN A’LA QODOI HAWAIJI BI ALFI ALFI LA HAULA WA LA QUWWATA ILLA BILLAHIL ALIYYIL ADHIMI AQSAMTU ALAIKA AYYUHAS SAYYIDUL KANDIYAS AJIBNI ANTA WA HUDDAMUKA WA AI’NUNI FI JAMI’I UMURI BI HAQQI MA TA’TAQIDUNAHU MINAL A’DHOMATI WAL KIBRIYAI WA BIHAQQI HADZIHIL AYATIL A’DHOMATI WABISAYYIDINA MUHAMMADIN ALAIHIS SOLATU WAS SALAMU AJIB AYYUHAS SAYYIDUL KANDIYAS ASRO’A MINAL BARQI WA MAAMRUNA ILLA WAHIDATIN KA LAMHI BIL BASORI AW HUWA AQROBU INNALLOHA A’LA KULLI SAYIN QODIR WASOLLALLOHU A’LA SAYYIDINA MUHAMMADIN WA A’LA ALIHI WA SALLAMA TASLIMAN KATSIRO WAL HAMDULILLAHI ROBBIL A’LAMIN